Over ons

Over ons

Welkom bij Joy!Crafts

Wij zijn 12 jaar geleden een import/export-bedrijf gestart in Materialen en Technieken voor de Hobbybranche. WIJ PRODUCEREN ONDER EIGEN LABEL, OP AANVRAAG OOK VOOR U !! Wij leveren in Nederland en wereldwijd aan groothandels en detaillisten. Op onze site ziet u een enorme keuze van inspiratie, in thema's gerangschikt. We hopen dat u nog meer plezier heeft van de aangeschafte materialen.
De site wordt regelmatig aangevuld met nieuwe artikelen, inspiratie en informatie. Dat biedt u de mogelijkheid om wekelijks terug te keren en op de hoogte te blijven van de allernieuwste artikelen, technieken en mogelijkheden. Bij Produkten kan u links in de categoriebalk klikken of rechts op de naam, het aantal of een afbeelding klikken om in de gewenste groep produkten te komen.

Meer dan 30 jaar ervaring

Joy!Crafts is een informeel, toegankelijk familiebedrijf en heeft al 38 jaar ervaring in de hobbybranche. We reizen met enige regelmaat naar onze leveranciers, beurzen om op de hoogte te blijven in onze branche. De produkten worden maandelijks uitgebreid met aanvullende artikelen op bestaande assortiment, maar ook meer en andere groepen creatieve materialen.

Klant worden?

Wanneer u klant wilt worden kunt u een inlog aanvragen. U dient branche gerelateerde producten te verkopen. Klik op de link die verwijst naar het inschrijfformulier. Nadat u het inschrijfformulier heeft ingevuld verzoeken wij u vriendelijk een kopie van uw inschrijving bij de kamer van koophandel toe te sturen.
Bent u geintresseerd om produkten onder eigen merk te gaan verkopen, neem contact op met Jeroen@joycrafts.nl

http://www.joycraftswebshop.nl

Onze catalogus

Alle produkten die wij leveren vind u op onze website. Wanneer u een produkt wel kan zien, maar niet kan bestellen, is het tijdelijk niet leverbaar.
Onze papieren catalogus vind u bij Nieuws in de boekenkast. Deze is niet helemaal up to date. Nieuwe uitgave verwachten wij medio 2018.

Onze visie

Joy!Crafts B.V. wil een mooie lijn creatieve hobby-produkten in de markt zetten om consumenten te inspireren hun creativiteit te verwerken in de mooiste werkstukken, kaarten etc. Wij luisteren naar onze klanten, hun afnemers en de consumenten om samen met hen op nieuwe idee├źn te komen en te produceren. Met zorg worden nieuwe artikelen bedacht, ontwikkeld en geproduceerd om uiteindelijk via diverse kanalen bij de consument te komen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van artikelen in de hobby-branche. Innovatie, plezier in hobby en het leveren van kwaliteit zijn onze kernwaarde

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures.